Buurman rijdt met auto mijn zoon van 11 van de fiets

Straatbeeld Kleinemeersterstraat bij Lidl

Mijn zoon van 11 jaar en ik reden met de fiets op onze eigen Kleinemeersterstraat in Sappemeer richting Noorderstraat. De buurman reed ons in zijn auto tegemoet. Hij keek naar mij en ik keek naar hem. Achter ons keerde hij zijn auto, ging naast ons rijden en ter hoogte van de Lidl sneed hij ons af en dwong mij en mijn zoon af te stappen.

Hij stapte uit en begon te duwen en te schelden. Heel idioot.

Sinds 2006 wonen we naast vijandige buren in Sappemeer, gemeente Midden-Groningen. De vorige bewoners van ons huis in de Kleinemeersterstraat en tweemaal de bewoners aan de andere kant zijn om hufterig gedrag van de buurman verhuisd. Sinds 2006 laten wij ons netjes uitschelden, beledigen en bedreigen in onze eigen tuin, op straat en in de supermarkt. Ook onze kinderen. Hij vernielt onze spullen of gooit die van hem in onze tuin. De aanleiding van alles is ons niet bekend. Nog nooit heeft hij fatsoenlijk met ons gesproken. De achterlijke aanpak van buurtbemiddeling van Kwartier Zorg & Welzijn, politie en burgemeester leidde tot steeds meer agressie. Na 12 jaar vond ik de maat wel vol en ben ik gaan bloggen en brieven schrijven. Daardoor heb ik nu een strafblad voor smaadschrift. Het is wachten op het volgende apengedrag.
Alle teksten van mijn blog over agressie buurman sinds 2006 (PDF)