Buurman scheldt mijn dochtertje van 5 jaar uit

Mijn dochter 6 jaar - Kleinemeersterstraat 73 - Sappemeer - Midden-Groningen

We zijn pas in ons nieuwe huis getrokken. Voor onze jongste dochter van 5 was het haar eerste verhuizing. De eerste dagen verkent ze met veel plezier het huis rondom.

Tot ze op een dag op het muurtje zit van onze voortuin. De buurman ziet haar zitten, kijkt haar aan en steekt zijn middelvinger naar haar op. Ook wanneer zij en haar zus (7 jaar) een rondje om onze vrijstaande woning lopen – op ons eigen erf dus – worden zij er aan de kant van buurman weg gescholden.

Sinds 2006 wonen we naast vijandige buren in Sappemeer, gemeente Midden-Groningen. De vorige bewoners van ons huis in de Kleinemeersterstraat en tweemaal de bewoners aan de andere kant zijn om hufterig gedrag van de buurman verhuisd. Sinds 2006 laten wij ons netjes uitschelden, beledigen en bedreigen in onze eigen tuin, op straat en in de supermarkt. Ook onze kinderen. Hij vernielt onze spullen of gooit die van hem in onze tuin. De aanleiding van alles is ons niet bekend. Nog nooit heeft hij fatsoenlijk met ons gesproken. De achterlijke aanpak van buurtbemiddeling van Kwartier Zorg & Welzijn, politie en burgemeester leidde tot steeds meer agressie. Na 12 jaar vond ik de maat wel vol en ben ik gaan bloggen en brieven schrijven. Daardoor heb ik nu een strafblad voor smaadschrift. Het is wachten op het volgende apengedrag.
Alle teksten van mijn blog over agressie buurman sinds 2006 (PDF)