info

Over mij

In 1996 kwamen wij in Hoogezand wonen. Tien jaar later verhuisden wij naar Sappemeer. Voordat mijn vrouw ging werken bij Nieuw Woelwijck was ik consulent werk en inkomen (inkomensconsulent / consulent inkomen) via Wyzer bij verschillende gemeenten. Daarvoor waren mijn vrouw en ik samen predikant en locatieleider bij het Leger des Heils Kerkgenootschap. De laatste jaren ben ik bezig geweest met de bachelor Cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit. De stand is nu 145 EC.

Onze kinderen zijn uitgevlogen maar de studenten onder hen wonen bij tijden nog thuis. Ze zijn een interessant gezelschap: Jonan is PhD-er en promoveert op het onderwerp Open Strategizing for Infrastructures in Transition (PRONTO) aan de Radboud Universiteit, zijn vriendin Anna studeert Leraar Engels aan de HAN University of Applied Sciences, Sanne is docent basisonderwijs op De Wegwijzer in Zuidbroek, Eliane studeert diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht en Mattia studeert Leisure & Events Management aan NHL Stenden in Leeuwarden.

Piano van Maarten Baas
Piano van Maarten Baas

Ik heb een haat-liefdeverhouding met hobby’s. Piano en orgel spelen, talen en muziek studeren, programmeren, internettechnieken, grafisch vormgeven, dichten, fotograferen: ik doe ze graag maar kan ze evengoed maanden links laten liggen. Wel wandelen mijn vrouw en ik regelmatig en bezoeken musea en erfgoed.

Pieter Raaijmakers
Kleinemeersterstraat 73
9611 JB Sappemeer (Midden-Groningen)

Pagina's en rubrieken: home, museum, werk, studie en over mij.

Alle trefwoorden: kunst, midden-groningen, open universiteit en video.

Sociale media: facebook, twitter, instagram en linkedin.

Sluiten